english

PDF

Bröllop

 

Går ni i bröllopstankar och letar efter Lokalen med stort L? Här finner ni en unik lokal för er lika unika dag. Det enorma ljusinsläppet, den vackra trädgården och Orangeriets oslipade interiör garanterar en alldeles särskild bröllopsfest!

 

Självklart dyker det upp frågor, vi hoppas att detta ger svar på det ni undrar över:

 

Antal platser beror på hur man placerar  borden, men max antalet gäster är 75 personer (oavsett hur borden placeras).

 

Disponering av trädgården. Vårt orangeri ligger i en botanisk trädgård med värdefull växtligthet. All aktivitet i trädgården såsom exempelvis lekar är därför inte tillåtna.

 

Innanför uteserveringsområdet: här har vi haft allt från välkomstminglet till själva bröllopsvalsen.

 

Möjligheterna är många!

All dryck och alkohol behöver beställas och säljas via oss, det vill säga det är inte tillåtet att ta med sig egen dryck.  Vi har givetvis många bra tips på viner och vilka som passar till vad.

 

Dekorationer så som blommor & bordsplaceringskort  och dylikt tar ni med själva. Dagen före (fram till kl 16) går det bra att lämna dekorationer e d till oss Vi ber er att visa särskild hänsyn vid infart till trädgården. Observera att parkering inte är tillåten i anslutning till restaurangen.

 

Porslin, de allra flesta använder sig av vårt porslin som ingår när ni bokar Gamla Orangeriet, vilka alla går i vitt. Vill ni ha andra glas eller porslin får ni hyra in det.  Vi är självklart behjälpliga med det.

Dansgolv rekommenderar vi i den vänstra flygeln, var vänlig att observera att vårt vackra grusgolv är en del av upplevelsen. Det går utmärkt att dansa på (har vi sett) och det finns ingen möjlighet att täcka det med ett golv.

Ljudanläggning

har vi hos oss, kostnad för detta 2000:-

Bar har vi en utmärkt!  Vi rekommenderar varmt att använda er av drinkbiljetter om det är bjudbar, alternativt att varje person betalar för sig i baren. Drinkbiljetter ordnar ni själva.

 

Lokalhyran på 12 000:-ser vi som bokningsavgift.  Denna ska vara oss tillhanda så fort vi kommit överens om ett datum eller senast 4 månader före. Detta för att ni själva ska kunna slappna av och för att ingen annan ska kunna boka datumet. I bokningsavgiften ingår: Gamla Orangeriets lokaler, dvs båda flyglarna med 2 toaletter varav 1 handikapp- och skötbordsutrustad, våra vita dukar, allt porslin och alla glas. I priset ingår även all behövlig personal och städning.

Avbokningsregler Bokar ni av 6 månader i förväg återgår hela bokningsavgiften till er. Bokar ni av senare än 4 månader i förväg behåller vi 50 % av boknings-avgiften. Alla priser vi anger än inklusive moms.

Vi skickar en faktura på lokalhyran.

Möte: När ni bestämt er för att ha er fest hos oss, vi vill rekommendera att ni bokar ett möte med oss för att gå igenom era tankar kring dagen. Alla har olika förväntningar och olika preferenser, ett möte gör oss sammansvetsade och små detaljer som gör just er bröllopsfest unik, kan infrias.

Bröllopsmeny

Vi rekommenderar varmt våra säsongsanpassade bröllopsbufféer med tårta.

Provsmakning är inte möjlig, då det ibland tar flera dagar att laga till en bröllopsmeny. Vi kan dock lova att de menyerna vi jobbar med kommer att motsvara era förväntningar och passa er högtidsdag.

Öppettider
Vardagar 11.00 - 15.00
Helger 11.00 - 16.00
 
Veit Wittrocks väg 7, 114 18 Stockholm
Tel. 08-612 09 59, info@gamlaorangeriet.se
 
Bergianska trädgården
www.bergianska.se
 
Copyright © 2013 Gamla Orangeriet
Webdesign by whitneymacaluso