Lediga jobb

Vad kul att du är intresserad av att bli en del av oss! Vi söker nu både kock och serveringspersonal, se nedan.

VI SÖKER EN KOCK
Är du kock och vill arbeta med oss på fantastiska Gamla Orangeriet? Välkommen till ett härligt arbetslag, med hållbart och ekologiskt tänk i ett annorlunda växthus.

I hjärtat av Bergianska Trädgården i norra Stockholm hittar du Gamla Orangeriet. Vi söker dig som brinner för smaker, service och med talang för att bidra till en ultimat gästupplevelse. Hos oss lagas allt från grunden och med högkvalitativa och närproducerade råvaror. Precis som årstiderna, är vår välsmakande meny i ständig förändring beroende på vilka råvaror som är aktuella för säsongen. Brödet, kakorna och bakverken vi serverar är alla dagsfärska och bakade hos oss. Utöver våra utsökta luncher arrangerar vi även evenemang och privata tillställningar året runt, från sommar- och vinterbröllop till födelsedagsmiddagar, julbord, företagsfester, pressreleaser och andra festligheter. Gamla Orangeriet är känt för sin unika och vackra historiska miljö och till oss kommer gäster från hela världen. Trädgården sköter vi noggrant och systematiskt med ett helhetstänk mellan jord och bord.

Gillar du att jobba i ett team med höga ambitioner, så tveka inte att söka jobbet! Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror och är bra på att samarbeta. Vi ser helst några års erfarenhet av kockyrket och kan arbeta under högt tempo. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur och ordningssinne och har en stark vilja att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Hos oss får du en 100% tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Varmt välkommen att maila oss din ansökan innehållande ditt CV och ett personligt brev: info@gamlaorangeriet.se
Varmt välkommen till oss!

Omfattning: Hel- eller deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

VI SÖKER SERVERINGSPERSONAL
Just nu söker dig som har flera års erfarenhet av servering, god kassavana och har du en baristautbildning är det ett stor plus. Tjänsten är en heltidstjänst, vardagar och helger med tillträde omgående. Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö med många fina förmåner utöver en bra ersättning för väl utfört arbete. I gengäld vill vi ha din positiva attityd och höga servicenivå!

Varmt välkommen att maila oss din ansökan innehållande ditt CV och ett personligt brev: info@gamlaorangeriet.se