EVENT

En plats att njuta av året runt

Det är få platser som erbjuder så många möjligheter som vårt vackra och rustika orangeri, oavsett årstid. Vårt växthus har huserat allt från bröllop, födelsedagar, konstutställningar och till  företagsevent.

Det vacka ljusinsläppet från  glastaket är inte bara karakteristiskt för våra lokaler utan erbjuder också en naturlig och behaglig ljuskälla året runt. Vi har anordnat såväl blomstrande sommarbröllop som värmande födelsedagar i ett vackert vinterlandskap, företagsfest på höstkanten, vi hjälper gärna till att skapa en upplevelse som ni sent kommer att glömma.

Fest

Vissa saker vill man fira mer än andra. Ett nytt jobb, en födelsedag, kanske en släktträff eller att man lyckats samla alla ens vänner under ett och samma tak. Vi öppnar med glädje upp våra dörrar för de speciella stunder ni vill hylla lite extra. Här kan ni välja mellan säsongsanpassade bufféer och mer traditionella menyer i trerättersformat.

Boka

Bröllop

Vårt orangeri är ensam i sitt slag när det gäller att hitta en unik bröllopslokal. Möjligheten att få fira den stora dagen tillsammans med nära och kära i en av världens vackraste trädgårdar är en av flera anledningar till att vårt orangeri är så populärt bland bröllopspar. Här finns det utrymme för både storslagna som mindre och intima bröllopsfester.

Läs mer & Boka

Företagsfest & Konferens

Det är långt ifrån bara bröllop som äger rum i våra lokaler. I vårt charmiga orangeri anordnar vi såväl pressevent som frukostseminarium, sammanträden och företagsfester. Hit kan ni komma alla månader på året för att fira ett uppnått mål, lansera en produkt för en mindre grupp människor eller för att helt enkelt bara ha en välplanerad och uppskattad inspirationsdag eller afterwork med tillhörande mingel för både anställda och kunder.

Läs mer & Boka